Hvorfor fodplejer

Og hvorfor lægeeksamineret SADF fodplejer?

En lægeeksamineret SADF fodplejer, er din garanti for en god faglig uddannelse incl. en helhedsorienteret og omhyggelig behandling.

Hos din lægeeksamineret SADF fodplejer får du altid:  Lunt fodbad – god tid til en omhyggelig behandling – råd og vejledning – fodmassage med afsluttende creme.

  • Alle SADF-medlemmer er lægeeksaminerede fodplejere, og uddannet til at udføre behandling af hårhudsdannelser, ligtorne, nedgroede- og fortykkede negle samt mykotiske lidelser (fod- og neglesvamp), samt fodpleje for personer med f.eks. diabetes, gigt og kredsløbsproblemer.
  • Lægeeksaminerede SADF-fodplejere kan og må udføre fodpleje på lige fod med fodterapeuter.
  • Lægeeksaminerede SADF-fodplejere overholder loven om journalføringspligt for hver enkelt udført behandling.
  • Lægeeksaminerede SADF-fodplejere oplæres i at udvise omhu og være samvittighedsfulde i udførelse af en behandling.
  • Fodplejen vil først og fremmest være behandlingsrelaterede, men indeholder også en kosmetisk del, så man får fuldt udbytte af fodbehandlingen, og kan forlade klinikken med pæne velsoignerede fødder, og en total fodoplevelse. Fodpleje henvender sig til alle, fra ældre som unge der har svært ved selv at varetage den almindelige fodpleje, eller til de som har fodproblemer såsom ligtorne, hård hud, revnede hæle og nedgroede negle.
  • Behandlingen hos en lægeeksamineret SADF fodplejer, tager udgangspunkt i den enkelte, og en lægeeksamineret SADF fodplejer kommer rundt om hele foden. Hos den lægeeksamineret SADF fodplejer er det også muligt, at modtage helbredstillæg fra kommunen på op til 85 pct. til fodbehandling af pensionister.

Vi er nemme at kende på vores logo – SADF Sammenslutningen af Danske Fodplejere

Logoet er DIN garanti for faglig uddannelse og kollektiv erhvervsansvarsforsikring

Scroll til toppen