Jeg tilbyder

EFTERSYN FØRST

En behandling starter med et eftersyn af foden – har du ligtorne, sår, negle- eller fodsvamp, hård hud/ hælrevner eller foddeformiteter. Alt noteres i en journal, som du er velkommen til at læse

En fodbehandling tilpasses altid individuelt til den enkelte.

EN FODBEHANDLING – FODPLEJE

Selve behandlingen starter med et lunt fodbad, derefter beskæres evt. hård hud og hælrevner, neglene klippes korrekt, derefter bliver de slebet og renset grundigt op i neglefalsen. Har du ligtorne fjernes de samtidig.

Fodbehandlingen afsluttes med en god creme, evt. specialcreme til hælrevner, samt en let fodmassage

Har du problemer med nedgroede negle, fremstiller og påsætter jeg composit på neglen som retter og korrigere neglen – du skal jævnligt komme til kontrol for eftersyn og evt. ny påsætning.

Du får råd og vejledning om brug af indlæg og aflastninger. Jeg har, som regel, forskellige gel-aflastninger der hurtigt kan afhjælpe småproblemer.

Skønnes det, at der er brug for indlæg, henviser jeg gerne til en bandagist eller Shava.

En bandagist har 5 ½ års uddannelse bag sig, og er derfor den bedst kvalificerede til fremstilling af indlæg.

Skønnes det at der er brug for læge, speciallæge eller statsaut. fodterapeut, hjælper jeg gerne med det.

Den daglige pleje af dine fødder er vigtig – daglig vask og grundig tørring, indsmøring i en god fodcreme – og evt. lave fodøvelser, alt dette kan jeg instruere dig i.

Hvis dine fødder skal trives uden problemer, så er det vigtigt du bruger korrekt fodtøj, samt strømper af gode materialer – helst uld og bomuld.

Jeg er som lægeeksamineret SADF fodplejer, uddannet i at behandle fødder med bl.a. diabetes og gigt.

Lægeeksamineret fodplejere er Pt. ikke tilskudsberettiget ved diabetes og gigt, ligesom sygeforsikringen ”Danmark” heller ikke yder tilskud, men er du pensionist/førtidspensionist, kan du ansøge kommunen om udvidet helbredstillæg til fodpleje. Du kan derved opnå op til 85 % i tilskud, hos den lægeeksamineret SADF fodplejer. Jeg kan vejlede og hjælpe dig med ansøgningen.

Scroll til toppen